Khamis, 6 November 2008

nak balik da


huhuhu...penat sehh jalan....lenguh satu badan...so pas nie mungkin aku tak update...nie pown coz membe bwk laptop...mest windu kat blogger kesayangan aku nie....so pic terakhir....aku akn update tapi mungkin lambat kowt..nak g cc sorang2 maleh.....so hari niew jew dapat wat..k salam sayang wat teman2 blogger.......assalammualaikum......

h.set baru??


nier ler h.set aku...cadang nak mik enset k810i...tapi da ciner tue kater bnyk problem...so diew ofer enset nie,aku mik la...emm enset baru kuar katernyer...k610i...sony...mahal dowhhh dalam 8 rat...pe lagi trade in la enset lamer...dapat mahal ckit..kat kedai len murah dapat..dalam 250 jew...tapi kat ciner tue dapat 320...pe lagi jadi la trade in.....dapat lew aku mik...da usha 2 kali da kat lo yat...jadi hri nie termakbullah impian aku....so nie pic nyerrr.....

cuti



hari nie cuti....so program aku kuar la...hehehe...aku buhsan la duk umahhhh....emmm jadi aku kuar g beli barang...nak beli enset...huhuhu..aku nak beli enset sony k810i....nie ler pic aku...pagi2 da duk kt ali...lepak ngan ayure..ingat adk angkat aku lagi??...em laps lepak saner baru aku gerak g kl...nek bus jew...cedih...pakwe kojer...nk wat cam ne kan...keseorangan ker kl.....

alohaaa




da lamer tak update...windu plak...kat tempat kijer tak der blog...da kena blok....huhu pantun palk huhuhu ...cam windu la kat korank sumer...nie pown pinjam kat sahabat baik....kat times square nie...starbuks.....lepak kat cini sambil2 update..hiks....korank cehat tak??nie pic aku ngan membe aku....yat....opss tibe2 diew mare plak...jgn mare......

Sabtu, 25 Oktober 2008

LY SALOMA




semalam aku bajet tak nak la kelik ngan ijan..tapi mcm nak suh diew mik jew....kan aku marah diew kan.....em dalam kul 7 diew sampai..dalam kete aku tak tegur diew pown..diam jew...diew tny aku wat tak tau jew lah...geram nyer psl....da nak dekat 7.30,diew ajak g mkn..aku kate lah da lambat diew nak g kijer kan...tapi diew kater nak msk lewat...kul 9 mlm...emm g ar mkn kat LY SALOMA.....emm kat sane famous sup ar.....aku mkn tak bercakap pown ngan diew...majuk nyer psl....masing2 duk kusyuk mkn sup ar...borak ckit2 jew....emm pas tue aku buhsan..trus jew lik....ntah ha..tak tau la nak cakap per ngan diew....aku nak g tau tapi tak terucap.....emm sebelum tue klik....eh korank...pelik kan...botol tue di cat sekali ngan batu...tue terpegun jap....kreatif....

Jumaat, 24 Oktober 2008

lpas tito.....


pic jap..brape minit break nak abey da......klik ......

nGANTUK


lpas brek semalam,ngantuk sangat..aku tdo lew kejap..iyeala dalam setengah jam lagi...tito......